Bedre mad - Bedre fest

Udlejning af festudstyr

 

Festudlejning af service, bestik, grill, varmeovn, osv.

Alle priser er inkl. moms og opvask

Se udvalget ved at vælge dato på kalenderenModelfoto

 

Udlejning af borde og stole, varmeovn, grill etc.

 

Udlejningsbetingelser
Lejen dækker op til 3 dage (1 gangs brug), er der behov for længere lejeperiode gives tilbud.
Varerne leveres i efterset og rengjort stand, og skal returneres i samme stand, evt. snavset materiel rengøres for lejers regning. Lejer er ansvarlig for alt materiel fra det er udleveret af os til det er os i hænde igen. Alt materiel skal opbevares beskyttet mod snavs og fugt m.m. Evt. reklamationer skal rettes til vores firma før ibrugtagelse. Videre udlån/udlejning er ikke tilladt uden vores forudgående accept.


Der betales et depositum som fastsættes efter ordrens størrelse (typisk kr.1000 - 3000 som tilbagebetales modregnet eventuelle mangler og skader på materiellet ved aflevering)

 

Betaling for udlejning er altid netto kontant ved eller før levering, med mindre andet er aftalt. Der kan forudbetales via netbank. Ordrer under kr. 500,- pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 50,-


Alt lejet materiel betales inden modtagelse. Der sendes faktura til forudbetaling. Ordren ekspederes når depositum og lejepris er indbetalt. Evt. opnåede rabatter bortfalder omgående, såfremt betalingsbetingelserne ikke overholdes.

Der kan rettes op og ned i ordren indtil 5 hele arbejdsdage før leveringsdagen, derefter er det kun muligt at rette op, da ordren vil være pakket. I konfirmationsperioden gælder dog 14 arbejdsdage.

Ved reducering af ordren på mere end 10%, gælder betingelserne for annulering.

 


Afbestilling af lejede effekter

En ordre kan annulleres indtil 30 dage før leverings-dato. Ved annullering mellem 30 og 10 dage før leveringsdato betales 50% leje, ved annulering senere end 10 dage før leveringsdato betales fuld leje.

Ansvaret for lejede effekter overgår til lejer ved udlevering. Tyveri, skader eller hærværk erstattes af lejer eller dennes forsikring. Mangler eller beskadiget materiel betales kontant ved returnering.

Vi leverer og afhenter gerne varerne efter fast pris.

 


Borde og stole
Borde og stole skal være aftørrede og rengjorte ved aflevering


Grill m.m.
Grill og grillriste samt båludstyr skal være rengjort ved aflevering


Opvaskeservice
Service m.m. leveres rent, og skal efter brug rengøres, og derefter stilles i kasserne. Ifølge kommende regler fra Levnedsmiddelstyrelsen, har vi valgt at være på forkant, idet ALLE ordre pålægges opvask. Som en ekstra service er opvask af service m.m. inkl. i prisen. Dette er også en ekstra garanti for dem som lejer, at vi har vasket alle ting under kontrollerede forhold.


Lysestager
Lysestager skal være rengjorte for stearin før aflevering, ellers beregnes rengøring med 10 kr. pr. stage. De rengøres nemmest i kogende vand tilsat sulfosæbe.


Duge & servietter
Duge & servietter er renvasket og rullet ved udlevering, og skal blot afleveres som de er efter brug.Ved reklamation på duge & servietter skal denne rettes til os før ibrugtagelse, da vi ellers ikke kan få den godkendt på vaskeriet. Det anbefales at leje et par duge ekstra, for at have i reserve. Er de ikke taget i brug, eller foldet ud, tilbagebetales lejen naturligvis.


Lyskæder m.m.
Det er forbundet med livsfare og erstatningspligt at flytte på fatningerne, ligesom der heller ikke må ændres ved andre installationer på vores materiel.

 

Kaffebrygger 40 kopper
(El krav: 220 volt stik m. jordforbindelse i nærheden)
Kaffebrygger rengøres for kaffegrums og gennemskylles med rent vand. IKKE sulfo- eller sæbevand.
Vi desinfecerer selv maskinen med specialsæbe når den kommer hjem.


Slushice maskine
(El krav: 220 volt stik m. jordforbindelse i nærheden)
Slushice maskine aftøres udvendigt med opvredet blød klud og gennemskylles med rent vand efter brug. IKKE sulfo- eller sæbevand.
Vi desinfecerer selv maskinen med specialsæbe når den kommer hjem.

 

Softice maskine
(El krav: 220 volt stik m. jordforbindelse i nærheden)
Softice maskine skal gennemkøres af Wash program efter brug med varmt vand. IKKE sulfo- eller sæbevand.
Herefter aftøres maskinen udvendigt og indvendigt med en blød klud og rent vand efter brug. IKKE sulfo- eller sæbevand.
Vi desinfecerer selv maskinen med specialsæbe når den kommer hjem.


Transport
Vi leverer og afhenter gerne varerne efter fast pris.


Afhent selv
Du er også velkommen til selv at hente det lejede materiel, såfremt du har køretøj dertil. Alt materiel skal transporteres i lukket køretøj. Porcelæn og glas må ikke fragtes på trailer. Dette er en ekstra service for dig, og da vi gerne vil holde materialet i så god stand som muligt, bedes du derfor også venligst behandle vores effekter og materiel pænt. Alle varer skal afhentes og leveres retur på en/et af os nærmere oplyst adresse/udleveringssted. Der kan kun hentes og returneres varer efter nærmere aftale.

 

Ansvar
I lejeperioden har lejer ansvaret for skader på det lejede materiel, ligesom lejer eller dennes forsikring hæfter for bortkommet materiel. FOODsteps er kun ansvarlig for personskade, hvis det kan bevises, at en sådan skade er forårsaget ved forsømmelighed fra FOODsteps eller andres side, for hvilke FOODsteps er ansvarlig. FOODsteps er ikke ansvarlig for skade på fast ejendom eller løsøre, som indtræder, mens materialet er i lejers besiddelse. FOODsteps er under ingen omstændigheder ansvarlig for driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andet indirekte tab, herunder tidstab.


Erstatninger
Mangler eller beskadiget materiel betales kontant ved returnering.

 

 

 

Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for prisstigninger og trykfejl.

 

 

 

FOODsteps
150225